Designa din egen ring

Skapa din egen unika ring med vår hjälp

Oavsett om du redan har en tydlig bild av hur din drömring ska se ut, eller har sett bilder på ringar du gillar och vill kombinera eller imitera, kan vi guida dig genom hela processen för att skapa en ring som uppfyller dina förväntningar .

Att beställa en specialdesignad ring hos oss behöver inte vara dyrare än att köpa en ring i butik. Dessutom lämnar vi alltid ett prisförslag på ringen innan vi påbörjar arbetet, så att du kan känna dig trygg med slutsumman. Väljer du att inte gå vidare med tillverkningen av ringen efter ritningsarbetet betalar du endast den medföljande startavgiften på 1 000 kr.

Vi använder den senaste 3D CAD-tekniken för att rita upp din design och med hjälp av datorn skapar vi fotorealistiska bilder av din ring från olika vinklar. När alla detaljer är på plats kan du bestämma om du vill fortsätta och tillverkningen sker givetvis med samma höga kvalitet och fina hantverk som våra andra ringar.

Tack vare vår långa erfarenhet i branschen och stabila nätverk av leverantörer har vi alla möjligheter att handplocka en diamant eller moissanit som uppfyller dina önskemål vad gäller pris och kvalitet. Vill du veta mer om vad du ska tänka på när du väljer diamanter och moissaniter kan du kolla här, eller så kan du helt enkelt överlåta till oss att föreslå en lämplig sten utifrån din budget.

Som med alla våra ringar gäller fri frakt och fri gravering. Vi erbjuder dock ingen returrätt för specialdesignade ringar.

Designa din egen ring i 4 steg

Från vision till färdig ring

1. DIN VISION
Du kan skicka in bilder, skisser eller ring oss och beskriv din idé till oss. Vi också ta emot din tankar och vill skapa perfekt ring.

2. GRATIS OFFERT
Vi presenterar en gratis offert för tillverkning av din ring inom 48 timmar. Då bestämmer du om du vill fortsätt med projekt.

3. DESIGN
Vi använder ett CAD-program att skapa en 3D-design av din ring. Du får se bilder på det färdiga ring och har möjlighet att tillhandahålla feedback och förslag på ändringar tills du är nöjd med resultatet.

4. PRODUKTION
När du är nöjd med design, den tillverkning av din ring börjar med vår erfaren guldsmeder. En gång slutfört, kommer det att bli skickade in till dig exklusiv förpackning.

BEGÄR EN OFFERT

Oavsett om du har en tydlig vision av din drömring eller precis börjar ditt sökande efter inspiration, är vi här för att hjälpa dig. Om du har bilder eller kan ge en beskrivning av din önskade ring, fyll bara i formuläret nedan för en kostnadsfri offert. Du är också välkommen att dela länkar till onlinebilder. Om du föredrar att kommunicera med oss ​​via telefon eller e-post får du gärna göra det. Vi är glada över att samarbeta med dig för att skapa den perfekta ringen!